Gümüş Nasıl Parlatılır

Gümüş Nasıl Parlatılır, Parlaklık, Gumuş, Gümüş Nedir, Gümüş Takı, Gümüş Yüzük, Gümüş Kolye, Gümüş Bileklik, Gümüş Tektaş, Gümüş Beştaş

Gümüş Nasıl Parlatılır

Kararan gümüş takıların parlatılmasında gümüş temizleyici, pamuk özellikteki yumuşak bir bez ile silinmelidir.


Eğer gümüşü parlatmak için uygun malzemeleriniz bulunmuyorsa eğer bu işlem için gümüşçüler kullanılabilir.


Gümüş temizlemek için üretilen gümüş temizleme bezi ile kararan gümüşler doğrudan temizlenebilir.

Gümüş takı temizlerken dikkat edilmesi gerekenler:


Kararan gümüş takıların temizlenmesinde asla diş macunu, çamaşır suyu gibi kimyasal aşındırıcı ürünler kullanılmamalıdır. Bu ürünler gümüşün kararmasının önüne geçmediği gibi takıya kalıcı şekilde zarar vermektedir.


Kullanım esnasında kararma riski olan diğer bir grup ise gümüş zincirlerdir. Kişinin teri aşırı asitliyse gümüşü çürütebilir bile. Gümüşü yakan ten ve tere sahip kişilerin yaz aylarında rodajlanmış gümüş zincir kullanmaları veya kaliteli deri kordon ya da beyaz altın zincir kullanmalarını tavsiye ediyoruz.


www.vavgumus.com olarak ömür boyu garanti avantajıyla beğenilerinize sunduğumuz anı yüzüklerimizde, her hangi bir kararma ya da solma durumunda, kargo bedelini karşılamanız ya da ürünü atölyemize elden teslim etmeniz durumunda, yüzüğünüzün bakım ve parlatma işlemlerini ücretsiz olarak yapmaktayız.

Etiketler: Gümüş Nasıl Parlatılır, Parlaklık, Gumuş, Gümüş Nedir, Gümüş Takı, Gümüş Yüzük, Gümüş Kolye, Gümüş Bileklik, Gümüş Tektaş, Gümüş Beştaş
Şubat 09, 2019
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR